Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Raluca Mihaila Asociația Club Sportiv Nautic Titanii

60.6% Complete
1,212 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
8
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Într-o capitală în care există un singur tramvai 23 accesibilizat pentru transportul persoanelor în scaun rulant și în care avem borduri imposibil de escaladat, te miri că în primul rând că utilizatorii de scaun rulant pot ieși din casă.

Iar atunci când îi vedem că au curajul să încerce un sport nou, care implică riscul de a ajunge în apă, ești cu adevărat surprins.

Dar acești oameni speciali vor să demonstreze, lor și celorlalți, că pot să facă orice lucru, oricât de imposibil ar părea. De exemplu să treacă la următorul nivel, de performanță, și să participe la o probă oficială din cadrul Campionatului Național de Caiac - Canoe din luna august. Iar asta presupune foarte multă muncă și dedicare.

Daniela și Dumitru sunt colegii mei de la Kayak Champions de care sunt tare mândră!

Daniela știe exact ce își dorește și este foarte hotârâtă să facă tot timpul mai mult și mai bine. Nu am auzit-o niciodată să se plângă de ceva, deși a trecut prin atât de multe.

Dumitru este un om care oferă inspirație tuturor, are o direcție foarte clară pentru viitor și are o viața foarte activă și independentă – muncește, joacă baschet, face școala de șoferi.

Îmi donez ziua de naștere pentru a-i ajuta să obțină echipamentul necesar pentru a se antrena mai bine și a participa anul acesta la Campionatul Național. M-aș bucura foarte mult să îi puteți susține și voi cu o donație. Vă mulțumesc din suflet!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Kayak Champions un club sportiv de caiac - canoe din București care se adresează copiilor și adulților. Organizăm constant activități activități socio-comunitare, care folosesc sportul ca mijloc de incluziune socială și terapie pentru categorii defavorizate.

Strângem fonduri pentru a oferi sportivilor paralimpici și paradragoni echipament specific, care să îi ajute să se antreneze și să participe la competiții naționale și internaționale de caiac și barca dragon. Ajută-i să facă performanță!

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

8 Donații

Anonymous

237 RON
29 Mar 2024
150 RON
La multi ani! ❤️
28 Mar 2024
150 RON
28 Mar 2024
Succes!
26 Mar 2024
Felicitări pentru determinarea de a depăși toate obstacolele! Succes în toate!
26 Mar 2024

Anonymous

100 RON
25 Mar 2024
150 RON
Felicitări tuturor! Succes in continuare!
25 Mar 2024
Felicitări pentru ambiție !
25 Mar 2024
Raluca Mihaila : Asociația Club Sportiv Nautic Titanii
Cel mai frumos cadou de ziua mea