Asociația Club Sportiv Nautic Titanii

Asociația Club Sportiv Nautic Titanii

Sport de performanță pentru persoanele cu dizabilități

Status: Fundraising

Strângem fonduri pentru a oferi sportivilor paralimpici și paradragoni echipament specific, care să îi ajute să se antreneze și să participe la competiții naționale și internaționale de caiac și barca dragon. Ajută-i să facă performanță!

[ Show more ]
16.12% Complete

1,612 RON

Sumă:

3

Galantomi:

11

Donații:

10,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Una dintre prioritățile Asociației în 2024 este dezvoltarea laturii paralimpice a caiacului și bărcii dragon. Paracanoe este o disciplină sportivă care a fost introdus în programul paralimpic în 2016 și este dedicat persoanelor care își doresc să îl practice și au diferite dizabilități fizice. Paradragon este o noțiune nouă pentru România și care definește vâslașii care o formă de dizabilitate fizică, psihologică, neurologică, senzorială sau intelectuală. 

1. Avem deja sportivi de paracanoe pe care îi pregătim pentru participarea, în premieră, la Campionatul Național de Caiac-Canoe de anul acesta. Dincolo de echipamentul pe care îl asigurăm deja, sportivii au nevoie de caiace adaptate, padele de carbon, ceasuri inteligente de monitorizare, îmbrăcăminte tehnică specifică activității. 

2. În plus, antrenăm echipe de paradragoni pentru participarea la sesiunile demonstrative din cadrul Campionatul Național de Bărci Dragon, dar și pentru participarea la competiții internaționale de profil (de exemplu pentru supraviețuitoarele de cancer de sân). Aici avem nevoie de susținere pentru a acoperi antrenamentele, dar și deplasările și taxele de participare la competițiile internaționale.

 3. Nu în ultimul rând, selectăm adulți și copii (feminin și masculin) în vederea pregătirii (fizice și mentale) pentru participarea la concursuri de pacanoe sau paradragon. Persoanele cu dizabilități de orice natură sunt încurajate să se înscrie în club pentru a testa dacă li se potrivește acest sport și pot face performanță, în cadrul unor competiții specifice, la nivel național și internațional.

 

Dă-ne o mână de ajutor să putem crește cât mai mulți campioni speciali, oameni care, la rândul lor, vor motiva și inspira mai multe persoane vulnerabile să adauge sportul în viața lor. Fiecare donație va contribui la echiparea unui sportiv paralimpic sau la îndeplinirea visului unei echipe de paradragon: participarea la o competiție internațională.

Vrei să devii fundraiser pentru această cauză?

Trimite-ne un email la adresa nautictitanii@gmail.ro și îți creăm o pagină pe platforma Galantom. Mai departe trebuie doar să promovezi pagina în rândul prietenilor pentru a strânge donații online. Îți poți dona ziua de naștere sau poți alege un alt mecanism de strângere de fonduri, de exemplu o provocare sportivă. 

Îți multumim pentru suport și te așteptăm și pe tine la antrenamente, pe lacul Titan din Parcul Alexandru Ioan Cuza (sector 3, București), să îi cunoști pe sportivii noștri extraordinari!