Susține un sportiv paralimpic!

 

Dumitru Sandru Asociația Club Sportiv Nautic Titanii

1.6666666666667% Complete
250 RON
Sumă strânsă
15,000 RON
Target
1
Donații
123
Zile rămase
Vreau să fac o donaţie!

După cum știți, anul acesta am început să practic și caiacul și îmi place enorm!

Mă pregătesc să fac și trecerea spre performanță, iar în august voi participa la prima competiție oficială de paracanoe din România, în cadrul Campionatului Național de la Bascov.

Nu e un drum ușor, dar mă voi antrena cât mai intens, sub îndrumarea antrenorului Marian Baban, Maestru Emerit al Sportului, multiplu medaliat la Campionate Mondiale si Europene, J.O. Sydney și Atena.

Cum mă puteți ajuta voi?

Pentru a putea trece la următorul nivel am nevoie de un echipament cât mai avansat, care face o diferență uriașă atât la antrenament, cât și la concurs. Este vorba despre un caiac profesional adaptat, o padelă de carbon, un ceas inteligent pentru a monitoriza performanța sportivă și un echipament adecvat (costum special, ochelari). În total, ar trebui să strâng suma de 3000 euro, bani care vor fi investiți pentru achiziționarea celor de mai sus.

Nu în ultimul rând, orice share contează, în speranța că va ajunge informația către cât mai mulți oameni.

Vă mulțumesc și vă aștept cu drag pe lacul IOR, să descoperiți plăcerea vâslitului alături de mine!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Kayak Champions un club sportiv de caiac - canoe din București care se adresează copiilor și adulților. Organizăm constant activități activități socio-comunitare, care folosesc sportul ca mijloc de incluziune socială și terapie pentru categorii defavorizate.

Strângem fonduri pentru a oferi sportivilor paralimpici și paradragoni echipament specific, care să îi ajute să se antreneze și să participe la competiții naționale și internaționale de caiac și barca dragon. Ajută-i să facă performanță!

Avem sportivi de performanță utilizatori de scaun rulant din diverse categorii de vârstă, masculin și feminin, care se pregătesc pentru a participa la prima competiție oficială de paracanoe.

 

1 Donații

250 RON
Felicitări și succes Tudor!
26 Mar 2024
Dumitru Sandru : Asociația Club Sportiv Nautic Titanii
Susține un sportiv paralimpic!