Susține echipa Pink Champions!

 

Marian Baban Asociația Club Sportiv Nautic Titanii

15.46% Complete
773 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
9
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Cred că sportul poate schimba viața unui om, iar persoanele vulnerabile, indiferent dacă au dizabilități fizice, intelectuale, sau fac parte din alte categorii defavorizate, pot ajunge la performanțe sportive pe care nici ele nu le bănuiesc.

De aceea am lansat programul de terapie prin sport “Vâslește pentru viață!”, pentru a oferi inspirație și motivație, dar și pentru a schimba percepții și mentalități la nivelul comunității sportive.

Echipa Pink Champions, formată din femei supraviețuitoare de cancer, este pregătită să își demonstreze abilitățile în cadrul competițiilor locale, naționale și internaționale dedicate sportivilor profesioniști de dragon boat. Primul pas este participarea la o cursă demonstrativă din cadrul Campionatului Național de Bărci Dragon din 12 august, unde vor concura cu o o echipă similară din Irlanda.

Susține-le și tu cu o donație, pentru a le acoperi cheltuielile legate de echipament și deplasare!

Vom transmite live cursele demonstrative, pe pagina noastră de Facebook (https://www.facebook.com/kayakchampions), deci te așteptăm să le încurajezi din fața ecranului. Sau hai în tribune, la Bascov, să le facem galerie.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Kayak Champions un club sportiv de caiac - canoe din București care se adresează copiilor și adulților. Organizăm constant activități activități socio-comunitare, care folosesc sportul ca mijloc de incluziune socială și terapie pentru categorii defavorizate.

Strângem fonduri pentru a oferi persoanelor vulnerabile ocazia de a practica o serie de sporturi nautice relaxante, în perfectă siguranță, într-o comunitate cu valori similare. Ajută-le și tu să descopere beneficiile sportului!

Anul acesta, avem patru echipe formate exclusiv din supraviețuitoare de cancer și tineri cu sindrom Down care vor concura în cadrul unor sesiuni demonstrative speciale, în cadrul Campionatului Național de Bărci Dragon.

 

9 Donații

Alina BONDOR

150 RON
Felicitari campioanelor! Proud of you Elena!
03 Aug 2023

Anonymous

105 RON
03 Aug 2023

Anonymous

53 RON
03 Aug 2023

Anonymous

75 RON
03 Aug 2023

Elena Dumitrache

30 RON
Succes!
02 Aug 2023
Succes!
02 Aug 2023

Anonymous

75 RON
02 Aug 2023
105 RON
01 Aug 2023
Succes echipei Roz!
01 Aug 2023
Marian Baban : Asociația Club Sportiv Nautic Titanii
Susține echipa Pink Champions!